Om akupunktøren

evelineAkupunktør BCa og Homeopat NAN Eveline Smith har til sammen 8 års utdannelse i komplementær medisin. Hun har arbeidet som akupunktør  i 19 år. Eveline Smith har praktisert ved Bjørnsletta Homeopatisenter fra 1996-2008, hvor hun hadde et nært samarbeid med legene ved Bjørnsletta Legesenter. Hun drev Centrumsklinikken på Nesodden fra 2003-2009. I 2011 startet hun Akupunktøren. Medlem av Akupunkturforeningen.

Ved siden av klinikkarbeid skriver hun Masteroppgave om allmennpraktiserende leger og deres forhold til pasienter som bruker så forskjellige behandlingssystemer som vestlig medisin og akupunktur.

Utdannelse:

.    Masterstudie i Helsefagvitenskap, Institutt for Helse og Samfunn, Medisinsk Fakultet 2013-2015
•    3-årig Bachelor i akupunktur ved Akupunkturhøyskolen 2008-2011
•    Sertifisert i Akupunktur 2000/ AcuNova fra Dansk Akupunktur Union i 2007.
•    Studieopphold ved Nanjing University of Traditional Chinese Medicine, Nanjing,Kina.
•    Hun har tatt flere etterutdanningskurs i akupunktur, ernæring og homeopati.
•    Norsk Akademi for Naturmedisin 1991-1996.

“I møtet med pasienten bruker jeg tid på å prøve å forstå det komplekse samspillet mellom fysiske, emosjonelle og psykiske aspekter.  Da øker sjansen for å gjøre noe med roten til problemene, og ikke bare behandle symptomene,” sier akupunktør Eveline Smith.
”En vesentlig del av behandlingen er å veilede og hjelpe pasienten til å ta vare på seg selv og egen helse. Når vi blir bedre til å lytte til kroppens signaler, forebygger vi lettere sykdom.”
Målet er bedret livskvalitet.

Behandlingen blir innledet med en times lang samtale for å kartlegge symptomene og bakgrunnen for lidelsen. Deretter gies et anslag på hvor mange behandlinger pasienten vil trenge. Hver pasient får individuell og tilpasset behandling.

 

 

 


Legg igjen en kommentar