Homeopati

Homeopati er en naturlig og skånsom behandlingsform uten bivirkninger. Homeopati stimulerer kroppens iboende evne til å helbrede seg selv ved hjelp av individuelt valgte homeopatiske medisiner.

Kroppen har en naturlig evne til å helbrede seg selv. Dette ser vi når man får tilbake overskudd og arbeidslyst etter søvn og hvile. Når forkjølelse, influensa og øreverk går over av seg selv eller et sår gror uten ytre tiltak. Dette er tegn på kroppens iboende evne til å gjenopprette og gjenskape indre orden og harmoni. Homeopati er en behandlingsform som utnytter denne evnen gjennom bruken av likhetsprinsippet. Denne behandlingen brukes i dag av barn og voksne over hele verden både mot fysiske og psykiske plager.

Les mer om homeopati her: http://www.nhl.no/index.php?option=com_content&view=article&id=99%3Autfyllende-om-homeopati&catid=53&Itemid=187