Pollenallergi? Begynn med forebyggende behandling nå!

Starter du behandling med akupunktur og homeopati nå er sjansen stor for at du vil få lite plager når pollensesongen starter.

Behandlingen bør gjerne settes i gang senest 3-4 uker før pollensesongen begynner. Det er viktig å starte tidlig for å forebygge og styrke kroppen. Det går helt fint å ta medisiner samtidig med akupunkturbehandlingen. Mange opplever at bivirkninger som tretthet, som en del av antihistaminene gir, blir bedre med akupunktur. Det er lite bivirkninger med akupunkturbehandling.

Når pollensesongen først har startet er hensikten med behandlingene å fjerne eller dempe de akutte plagene. Disse kan arte seg forskjellig fra person til person. Vanligste er rennende nese, tett nese, nysing og kløe i nesen. Mange får også røde øyne, kløe i øynene og hovenhet rundt øynene. Noen får også plager med pusten – astmalignende plager og hoste.

Behandlingen tilrettelegges individuelt mot de plagene som akkurat du har.